Accident moto

Pe cine cade vina: pe soferul "jongleur" sau pe motocilist ? Norocul l-a salvat pe motociclist de la ceva mult mai tragic.

Şoferul traversează 3 benzi cu viteză mică iar motociclistul alege varianta mai mult sau mai puţin disperată, să frâneze. Va rămâne cineva fără permis ?  Oricum motocicleta de putere mai mică l-a salvat pe motociclist de la ceea ce se putea termina tragic pentru el.

Accidentul nu este nici primul, nici ultimul de acest fel, de vreme ce încă nu au fost inventate maşinile invizibile cu şoferi responsabili şi nici motociletele zburătoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.