Acesta este trailerul Hyperdrive, noul show auto de pe Netflix

Platforma de streaming Netflix a publicat primul trailer al viitorului show auto care va fi difuzat începând cu 21 august.

Acesta este trailerul Hyperdrive, noul show auto de pe Netflix Acesta este trailerul Hyperdrive, noul show auto de pe Netflix

Serialul, care putea fi considerat ca rival al Top Gear (BBC) şi The Grand Tour (Amazon) până la vederea imaginilor din filmul de promovare, va avea 10 episoade, fiecare filmate într-un alt decor. Pentru primul episod, circuitul a fost amenajat la Eastman Business Park ân Rochester, New York.

Concurenţi din întreaga lume se vor întrece pentru tiotlul de cel mai bun şofer. Netflix îi descrie pe participanţi ca fiind street racers, cu toate că trailerul dezvăluie că aceştia au diferite ocupaţii. Ne aşteptăm, astfel, ca acest reality show să fie mai puţin despre curse nebuneşti şi mai mult despre poveştile de viaţă ale oamenilor din spatele volanului.

Ce maşini ne aşteptăm să vedem în viitorul show Netflix? Teaserul video este populat cu vedete ca Ford Mustang, Mercedes-AMG GT, Lamborghini Huranac, Nissan 350Z dar şi multemodele americane. Charlize Teron, starul din Fate of the Furious va fi producător executiv al serialului, astfel că nu scoatem din calcul influenţe din Fast and Furious. 

Show-ul va debuta pe 21 august pe Netflix, şi este foarte probabil toatre cele zece episoadei ale primei serii să fie disponibile deja în ziua premierei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.