Airbaguri pentru impact din spate

Toyota dezvotă un nou airbag pentru impactul din spate destinat pasagerilor de pe banchetă. Noul tip de airbag va fi lansat o dată cu modelulul de serie IQ, programat pentru vânzare în 2009.

Airbaguri pentru impact din spate Airbaguri pentru impact din spate
Conform lui Hiroki Nakajim, designerul şef al conceptului Toyota iQ, varianta de serie va fi dotată cu un airbag pentru impactul din spate destinat pasagerilor de pe banchetă. Datorită configuraţiei ciudate pe care o are conceptul, 3+1 locuri (pentru trei adulţi şi un copil) şi a faptului că bancheta este doar la 30 de cm de hayon, un asemenea sistem este necesar pentru asigurarea securităţii. Deocamdată putem doar să facem speculaţii cu privire la locul unde va fi montat acest airbag, însă, cel mai logic, în condiţiile date, ar fi partea din spate a plafonului, în apropierea marginii hayonului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.