Al doilea teaser cu Pagani C9

Spre deosebire de primul teaser în care imaginile nu ne dezvăluie nimic din noul Pagani C9, ce-l de-al doilea teaser lasă să se întrevadă mici detalii din interior.

Noul clip video ne prezintă destul de multe elemente interesante de care dispune noul Pagani C9 în interior. De exemplu, vedem câteva comenzi care sunt găzduite pe spiţele volanului, orificiile de aerisire similare cu cele de pe modelul Zonda şi câteva detalii cu privire la scaune şi tapiţerie.

Cei curioşi vor fi nevoiţi să mai aştepte, timp în care vor fi lansate încă alte trei teasere înainte de a fi dezvăluit noul Pagani C9.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.