Alfa GT Blackline III 1.9 JTDM

Succesul de care se bucură dieselul în Europa a dus la apariţia unor modele sportive dotate cu un astfel de motor, chiar la unele mărci prin tradiţie fidele benzinarelor.

Alfa GT Blackline III 1.9 JTDM Alfa GT Blackline III 1.9 JTDM
Alfa Romeo Blackline IIIEste cazul şi ediţiei speciale Alfa GT Blackline III, dotată  cu motorul 1,9 JTDM cu tehnologie commmon-rail,  170  CP şi un cuplu de 330 Nm la  2000 rpm.  Acest propulsor puternic ce poate fi comandat şi cu filtru de particule accelerează modelul de la 0 la 100 km/h în doar 8,2 secunde, raspunsul pedalei de acceleraţie putând fi modificat prin intermediul unui buton plasat pe consola centrală.

Puterea este transmisă la şosea prin intermediul sistemului Torsen Q2 ce are la bază un diferenţial cu alunecare limitată ce distribuie cuplul motor între cele două roţi permanent într-o manieră dinamică, în funcţie de condiţiile de drum. La exterior modificările constau în jantele de 18 inch, oglinzile satinate şi ieşirile de evacuare cromate. Şi în interior caracterul sportiv este evidenţiat prin pedalele de aluminiu, inserţiile de piele şi scaunele marcate cu logoul GT. Noul model va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, urmând să fie comercializat din luna iunie a acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.