Alfa Romeo Giulia ar putea arăta aşa!

Iată prima imagine randată şi apropiată de realitate cu viitoarea Alfa Romeo Giulia, precum şi detalii cu privire la motorizări

Alfa Romeo Giulia ar putea arăta aşa! Alfa Romeo Giulia ar putea arăta aşa!

Britanicii de la Auto Express prezintă prima randare apropiată de realitate cu viitoarea Alfa Romeo Giulia, înlocuitoarea lui 159. Imaginea ne prezintă versiunea Cloverleaf, care ar dezvolta o putere maximă de peste 300 CP.

Platforma pentru Giulia ar fi o versiune alungită a celei folosite deja pentru Giulietta, cu tracţiune faţă şi diferenţial Q2 pe puntea faţă, sau Q4 pentru versiunea cu tracţiune integrală. Formele sunt preluate atât de la Giulietta, cât şi de la Alfa Romeo 4C, fiind voluptuoase şi fluide, iar interiorul se anunţă a fi pe măsura celui de pe rivalii germani ţintiţi de această maşină.

În mod normal, sub capotă se vor afla şi propulsoarele pe benzină de 1.4 litri (în versiuni de 120 şi respectiv 170CP) şi de 1.8 litri şi 200 CP. Turbodieselurile urmează să aibă puteri cuprinse între 110 şi 200 CP, în timp ce pe versiunea Cloverleaf este aşteptat motorul V6 de 3.3 litri, care ar urma să aibă tehnologie MultiAir şi injecţie directă de combustibil, pentru o putere maximă în jurul a 300 de CP.

Nu ştim încă detalii despre preţuri, dar ştim că maşina urmează a fi prezentată oficial în 2014, aşa că putem spera într-un concept care să fie prezentat deja la salonul auto de la Frankfurt, din septembrie anul acesta.

Mai multe detalii pe Auto Express

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.