Alfa Romeo Milano - Primele poze

Alfa Romeo Milano, modelul ce înlocuieşte actuala 147, a fost surprinsă pe linia de fabricaţie fără nici un fel de camuflaj.

Alfa Romeo Milano - Primele poze Alfa Romeo Milano - Primele poze

Producătorul italian de automobile Alfa Romeo pregăteşte pentru acest an o adevărată armă capabilă să lupte în segmentul premium al clasei compacte, împotriva unor modele precum Audi A3 sau BMW Seria 1. Se pare că noua Afla Romeo Milano se află deja pe ultima sută de metri înaintea lansării oficiale, deoarece aceasta a fost surprinsă pe linia de fabricaţie fără nici un fel de camuflaj.

Poza apărută pe autoblog.it ne arată o maşină cu o parte frontală inspirată direct de la 8C Competizione sau Mi.To. ce promite să-şi seducă admiratorii încă de la primele poze oficiale. Sub caroserie se află o platformă tehnică folosită şi de Fiat Bravo, printre motorizări regăsindu-se şi versiunile supraalimentate de 1,4 şi 1,75 de litri. Acestea vor fi însoţite şi de o gamă largă de propulsoare diesel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.