Amazon a lansat serviciul de livrare în maşină. Ce modele participă la program - VIDEO

Maşinile incluse în program au maximum ...

Amazon a lansat serviciul Key-in-car. Programul de desfăţoară în 37 de oraşe din SUA şi le permite clienţilor să primească în maşini pachetele comandate pe internet. Curierul descuie maşina cu o aplicaţie, lasă pachetul şi închide maşina.

Maşinile incluse în program au maximul trei ani vechime şi aparţin unor brand-uri de la General Motors şi Volvo dotate cu sisteme de conectivitate. 

Amazon are de câţiva ani un serviciu prin care le lasă pachetele clienţilor în faţa uşii casei. Mai nou însă, Amazon a lansat serviciul de livrare în maşină şi pentru aceşti clienţi, iar curierul poate lăsa pachetul în portbagaj.

Serviciul este disponibil pentru clienţii Prime care au maşini de la General Motors (Chevrolet, Cadiilac sau Buick) sau Volvo. 

Pentru a intra în program clienţii instalează aplicaţia de la Amazon, apoi comandă produsul şi anunţă unde se va găsi maşina. Curierul se apropie de maşină, o deschide folosindu-se de aplicaţie şi lasă pachetul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.