Amenzi record acumulate de un singur şofer

Acestea erau amenzile acumulate de un şofer brazilian până în momentul în care poliţia i-a ridicat maşina. Vi se pare mai tare ca Need For Speed?

Amenzi record acumulate de un singur şofer Amenzi record acumulate de un singur şofer

Dacă în jocul Need For Speed trebuia să aduni cât mai multe amenzi pentru a trece la următorul nivel, brazilianul a declarat, atunci când a fost oprit de poliţie, că el nu ştia de existenţa amenzilor acumulate. Motivul ar fi fost faptul că nu a avut timp să îşi înregistreze maşina. Să fi avut dreptate, mai ales că maşina, a cărei valoare nu trece de 6500 de dolari, a fost achiziţionată în 2001?

În orice caz nu este vorba despre vreun bolid greu de ţinut în frâu, ci despre un şofer care, din diverse motive, a reuşit să adune la volanul unei maşini obişnuite circa 1000 de amenzi pentru exces de viteză. Impresionant, nu? Brazilianul nu va mai putea urca în maşina sa până în momentul în care îşi va plăti datoriile. Cert este că dacă va aduna vreodată aceşti bani probabil că îşi va cumpăra una nouă, cum ar fi un Lamborghini Reventon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.