Americanii adaugă un model special pe lista maşinilor de poliţie care patrulează în SUA

Poliţia din Florida a primit un model nou - Dodge 2019 Challenger. Modelul sport a fost vopsit în două tonuri de culoare şi are toate însemnele care se regăsesc şi pe celelalte maşini de patrulă.

Americanii adaugă un model special pe lista maşinilor de poliţie care patrulează în SUA Americanii adaugă un model special pe lista maşinilor de poliţie care patrulează în SUA

Poliţia din Florida a primit un model nou - Dodge 2019 Challenger. Modelul sport a fost vopsit în două tonuri de culoare şi are toate însemnele care se regăsesc şi pe celelalte maşini de patrulă, informează CarScoops.

Poliţia din Jacksonville a prezentat pe Twitter noua sa achiziţie, enumerând calităţile sale. Este vorba despre modelul Challenger echipat cu motor V8 de 5,7 litri şi 375 de cai-putere, iar această motorizare poate fi cuplată cu o transmisie manuală în 6 trepte sau automată în 8 trepte. Preţul acestui model în SUA este de 34.000 de dolari.

Deşi este de departe cea mai puternică maşină de poliţie din Florida, există versiuni de Challenger mult mai puternice disponibile pe piaţă. Modelul de 485 de cai-putere vine echipat cu un motor V8 de 6,4 litri, iar cei care vor mai mult pot opta pentru SRT Hellcat, care oferă 717 cai-putere obţinuţi dintr-un motor V8 supraalimentat de 6,2 litri.

Modelul de top este Challenger SRT Hellcat Redeye, care dezvoltă 797 de cai-putere dintr-un V8. Atinge 100 km/oră în doar 3,4 secunde şi are o viteză maximă de 326 km/oră. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.