Aniversare Land Rover

Constructorul britanic a înregistrat de curând o aniversare importantă, sărbătorind producererea maşinii cu numărul 4 milioane, la 59 de ani de la începutul producţiei la fabrica din Solihull.

Aniversare Land Rover Aniversare Land Rover

Vehiculul, un Land Rover LR3, a fost donat către Born Free Foundation, o companie umanitară dedicată conservării naturii şi vieţii sălbatice. Maşina a fost primită de către actriţa Joanna Lumley, patronul fundaţiei şi va deveni un vehicul de intervenţie în Marea Britanie şi Europa. Will Travers, director executiv Born Free, a declarat: ”Acest vehicul important ne va permite să desfăşurăm acţiuni importante de conservare a naturii. Fără suportul tehnic Land Rover nu am putea să ajungem în acele zone izolate şi nu am putea să efectuăm acele operaţiuni de salvare atât de necesare muncii noastre”.

Land Rover ajută economia Angliei cu 50.000 de locuri de muncă, exportând 78% din producţie. De la aniversarea de 3 milioane de autovehicule înregistrată în 2001, producţia medie zilnică de autovehicule s-a situat în jurul numărului 700. Phil Popham, manager Land Rover a spus: “Sunt încântat să predăm această maşină fundaţiei Born Freee. Producţia a 4 milioane de maşini este un punct de cotitură, iar sărbătorirea acestuia printr-o donaţie este una de bun augur. Sunt mândru de suportul nostru dat operaţiunilor de caritate şi de contribuţia companiei noastre la industria locală şi naţională pentru ultimii 59 de ani.”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.