Aniversare Mercedes Benz: Unimog împlineşte 60 de ani

Cu ocazia implinirii a 60 ani de existenţă a celebrului camion Mercedez-Benz Unimog, constructorul german a pregătit un eveniment special care va avea loc pe 4 iunie.

Aniversare Mercedes Benz: Unimog împlineşte 60 de ani Aniversare Mercedes Benz: Unimog împlineşte 60 de ani

Fani, membrii ai cluburilor Mercedes, posesori de maşini clasice, dar şi cei care conduc un Mercedes de ultimă generaţie sunt invitaţi, în data de 4 iunie, în Germania, la fabrica din Worth - locaţie în care este construit azi Unimog-ul, pentru a sărbătorii împlinirea a 60 de ani de existenţă a binecunoscutului camion.

Evenimentul de celebrare va cuprinde demonstraţii de off-road, o expoziţie a vehiculelor istorice Unimog, precum şi o expoziţie "Vechi vs. Nou" şi o vizită la fabrica unde este produs Unimog-ul.

Numele Unimog este o prescurtare pentru "Universal-Motor-Gerat" care se traduce în engleză "universal motor unit". De-a lungul timpului Unimog a fost utilizat pentru o paletă foarte vastă de acţivităţi, de la agricultură, construcţii, operaţiuni militare, până la expediţii. Începând cu 1951, Unimog a fost produs în peste 300.000 de unităţi

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.