Aplicaţia Bolt (fosta Taxify) adaugă o nouă opţiune de plată

Aplicaţia de ride-sharing Bolt (denumită anterior Taxify) permite acum plata curselor şi în numerar.

Aplicaţia Bolt (fosta Taxify) adaugă o nouă opţiune de plată Aplicaţia Bolt (fosta Taxify) adaugă o nouă opţiune de plată

Aplicaţia de ride-sharing Bolt (denumită anterior Taxify) permite acum plata curselor şi în numerar.

Astfel, pentru a plăti în numerar, pasagerii trebuie să selectează opţiunea "Numerar" în secţiunea "Plăţi" din aplicaţie, iar după cursă pot achita deplasarea direct şoferului în cash şi vor primit rest de la acesta.

Factura pentru cursa efectuată va fi livrată prin e-mail, la fel ca în cazul curselor plătite cu cardul bancar.

Noua opţiune de plată este disponibilă în toate oraşele din România în care operează Bolt: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, iar aplicaţia poate fi descărcată din Apple Store şi Google Play Store.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistraţi la nivel global în peste 25 de ţări.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.