Apple şi Samsung să-şi noteze pe o foaie de hârtie (galerie foto)

Merge şi dacă ai Dacie

Apple şi Samsung să-şi noteze pe o foaie de hârtie (galerie foto) Apple şi Samsung să-şi noteze pe o foaie de hârtie (galerie foto)

Englezii au acum şi smartphone dacă tot îţi iei un Range de toţi banii. Se numeşte Land Rover explore şi e făcut să îndure orice, ca maşinile pe care le reprezintă. Telefonul e făcut de Bullit, companie engleză care face şi telefoanele CAT – tot pentru “teren greu” dacă putem să zicem aşa. Sau smartroader dacă e să-l combină cu offroader. Are pe el instalat sistemul de operare Android Nougat şi poţi să-i faci upgarde la Oreo. Bateria ţine două zile, poţi să-l bagi în apă, rezistă la temperaturi cum o să fie în weekend-ul ăsta (-34 de grade în unele zone) şi costă 3.100 de lei în banii noştri. În banii lor e 600 de lire sterline. Frumos ar fi din partea englezilor să dea câte unul artuit la orice Land Rover vândut. Părerea noastră.

GALERIE FOTO TELEFON 4X4 LAND ROVER

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.