Apropo.ro: FREE SMS & FELICITARI INTERACTIVE!

Demareaza in tromba in luna martie si transmite urari de martisor prin serviciile apropo.ro: FREE SMS (freesms.apropo.ro) & FELICITARI INTERACTIVE (felicitari.apropo.ro). De ce sa te limitezi la 1 si 8 martie cand poti face un test de anduranta trimitand cate un mesaj de martisor gratuit, in fiecare zi?

Apropo.ro: FREE SMS & FELICITARI INTERACTIVE! Apropo.ro: FREE SMS & FELICITARI INTERACTIVE!

Primavara aceasta Apropo.ro ia startul intr-o noua cursa, aceea a surprizelor interactive pentru tine si prietenii tai. Daca esti in pana de idei de cadou sau daca nu ai timp sa cauti martisoare, stationeaza pe Apropo.ro si surprinde-ti prietenii de martisor.


Apropo.ro: FREE SMS & FELICITARI INTERACTIVE!Daca te pricepi la vorbe, trimite urari de martisor prin FREE SMS. Poti trimite gratuit sms-uri in fiecare zi. Vrei sa repeti urarea sau vrei sa trimiti mesaje noi?

Click AICI pentru a trimite un free sms!

 

Apropo.ro: FREE SMS & FELICITARI INTERACTIVE!Daca nu te pricepi doar la vorbe, ci ai si spirit artistic, trimite urari prin intermediul unor felicitari interactive. Adauga poza ta sau a prietenilor tai si impresioneaza-i cu un zambet din felicitare si cu o urare de sezon. Daca nu ai facut plinul de creativitate, bazeaza-te pe mesajele propuse de noi.

Click AICI  pentru a trimite o felicitare!


Apropo.ro: FREE SMS & FELICITARI INTERACTIVE!Dupa atata tevatura de cautat si oferit martisoare, te invitam sa virezi la 180 de grade si sa te bucuri si tu de un cadou.

Apropo.ro iti ofera zilnic un pictorial sexy si primavaratic cu FATA DE PE HOMEPAGE

Ai grija sa nu derapezi pentru ca iti garantam cele mai incitante ipostaze!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.