Ar putea o Toyota Prius să scape de imaginea de maşină plictisitoare?

Ce ar trebui să facă maşina internaţională a contabililor pentru a fi văzută de lume ca o maşină cool? O conversie pentru drift ar fi suficient?

Ar putea o Toyota Prius să scape de imaginea de maşină plictisitoare? Ar putea o Toyota Prius să scape de imaginea de maşină plictisitoare?

Cu toate că motivul pentru ca Prius a apărut pe lume a fost să ofere o alternativă şi mai eco pentru maşinile eco, fenomenul Prius a luat aşa de mare amploare, încât s-au creat tot felul de efecte adverse: au apărut proprietarii care au o singură religie - ecologia - şi proprietarii care consideră că orice maşină care nu este Prius este cool, aşa că nu mai rămâne decât să spunem că Prius este o maşină plictisitoare. 

A apărut, inevitabil, şi întrebarea „ce să-i fac să fie cool?”. Unii chiar au încercat să modifice agresiv hibridul, pentru un plus de impresie. Noi am dat peste clipul acesta şi, cu toate că vizionarea lui ne-a produs o reacţie similară cu cea a degustării unei cafele cu sare (amândouă sunt bune, însă nu în combinaţie una cu cealaltă), am hotărât să-l punem aici şi să te întrebăm: dacă îi faci conversie full-electric şi propulsie spate, are vreo şansă să fie mai cool? 

(nu ştim cât costă conversia, însă presupunem că suficient de mult încât să te întrebi dacă n-ar exista cumva şi alternative mai puţin controversate, cum ar fi Tesla S).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.