Arash AF-8

Industria britanică de automobile sport este foarte activă în ultima vreme, numeroase modele fiind deja anunţate pe o piaţă ce pare gata să primească pe oricine.

Arash AF-8 Arash AF-8
Arash Af 8Arash Motor Co, cunoscută până de curând sub numele de Farboud Ltd, intenţionează ca în 2010 să lanseze modelul AF-8, un automobil cu o caroserie din fibră de carbon şi un motor GM V8 ce dezvoltă 550 CP la 6000 rpm. Acesta se vrea să fie un automobil ce se pretează folosirii zilnice, cu geamuri electrice, ABS, controlul tracţiunii, însă capacitatea de rulare pe pista nu a fost nici ea uitată.

Cuplat la o cutie de viteze cu şase trepte Grazianno Transmissioni motorul V8 accelerează modelul până la 100 de km/h în 3,4 secunde şi iî asigură o viteză maximă de peste 300 km/h. Cu un preţ final de aproximativ 120.000 de lire, deloc ieftin, noul model este aşteptat să se vândă anual între 25 şi 50 de unităţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.