ARO-urile din Columbia. GALERIE FOTO

Aro exporta în aproape toată lumea - de la Rusia şi până în America de Sud ...

ARO-urile din Columbia. GALERIE FOTO ARO-urile din Columbia. GALERIE FOTO

Înainte de 1989, uzina Aro din Câmpulung Muscel exporta modele în aproape toată lumea - de la Rusia şi până în America de Sud. Totul a început cu bătrânul M461 şi a continuat cu Aro 24, în vreme ce anii 2000 ar fi trebuit să aducă din nou prosperitate pentru marca musceleană sub numele Cross Lander. Dar, aşa cum ştim acum, totul s-a năruit într-un faliment orchestrat ca la carte. Chiar şi aşa, astăzi mai circulă Aro-uri pe străzile din Columbia. Am adunat aici toate pozele pe care le-am găsit.

Fabrica Aro din Câmpulung Muscel a fost omorâtă cu bună ştiinţă de interesele câtorva oameni care au fost puşi în funcţii de conducere după 1989. Dar, chiar şi aşa, începând cu 1965, Aro a început să exporte bătrânul M461 în China şi Columbia, iar apoi a venit vremea ca noul model Aro 24 să fie trimis peste mări şi ţări.

Acum, la opt ani de la falimentul Aro, am adunat laolaltă toate pozele pe care le-am găsit cu modelele muscelene din statul sud-american Columbia.

Aro M461 - cunoscut drept Carpaţi în Columbia

Un scurt documentar despre Aro-urile folosite ca taxiuri în Columbia

Sursa: Automobilia România

Sursa: Parcul natural municipal Santa Emilia

Sursa: Convergencia Web via Panoramio

Sursa: Pitter

Acesta e de vânzare şi costă 28 de milioane de pesos columbieni, adică mai puţin de 10.000 de euro

Aro 24

Sursa: Bavareze via Wikimedia Commons

Un alt exemplar de vânzare, dar de această dată preţul e de aproape 14.000 de euro (40 de milioane de pesos)

O utilitară la 2.400 de euro

Şi câteva mostre ale vestitului Cross Lander

Aro 10

E mic, e verde şi a fost de vânzare

Sursa: tatosracing via stcolombia.com

Tu unde ai văzut modele Aro în călătoriile tale?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.