Aşa ar putea arăta noua generaţie Volkswagen Passat CC - sau VW CC II

Odată cu lansarea noii generaţii Volkswagen Passat, fanii versiunii lifestyle VW CC devin nerăbdători să vadă cum va arăta urmaşul coupe-ului cu 4 uşi al germanilor. Oare cât de aproape de realitate sunt imaginile de faţă?

Aşa ar putea arăta noua generaţie Volkswagen Passat CC - sau VW CC II Aşa ar putea arăta noua generaţie Volkswagen Passat CC - sau VW CC II

Apariţia noii generaţii B8 a lui Volkswagen Passat i-a pus pe jar pe cei din segmentul premium, deoarece germanii de la Volkswagen nu se mai sfiesc, anunţând că Passat-ul e un concurent direct pentru A4, Seria 3 sau C-Class.

Şi, dacă tot vorbim despre premium, înseamnă că VW trebuie să ia în considerare şi apetitul pentru life-style al acestui public, aşa încât este aşteptată cu nerăbdare şi versiunea coupe-cu-4-uşi VW CC.

Care, deocamdată, ne este oferită sub forma unor schiţe pe calculator de către un pasionat olandez, care modifică liniile mai sobre ale noului Passat astfel încât versiunea Passat CC să arate mai agresivă şi mai dinamică.

Interesant, în viziunea olandezului viitorul VW CC ar trebui să adopte soluţia cu hayon, după modelul lui Audi A5 sau BMW Seria 4 Gran Coupe. Asta în timp ce elementele de identitate vizuală trebuie să ne arate foarte clar legătura cu Passat-ul.

Am vrea să ştim părerea voastră:

CE AŢI SCHIMBA LA ACESTE SCHIŢE CU VW PASSAT CC?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.