Aşa se joacă leapşa pe gheaţă, cu două Audi RS6 Avant. VIDEO

Până acum nu am avut nici cel mai mic motiv pentru care să regretăm venirea primăverii şi dispariţia zăpezii din peisaj. Dar a trebuit să dăm peste un clip video în care două Audi RS6 Avant se întrec în drifturi pe geaţă.

Aşa se joacă leapşa pe gheaţă, cu două Audi RS6 Avant. VIDEO Aşa se joacă leapşa pe gheaţă, cu două Audi RS6 Avant. VIDEO

Drifturi pe gheaţă...ceva banal. De ce să nu jucăm şi leapşa, dacă tot suntem aici? Probabil aceasta a fost ideea din spatele videclipului în care doi piloţi campioni în DTM - Mattias Ekstrom şi Timo Scheider - joacă leapşa şi îşi ating maşinile de câte ori au ocazia. Pe bune. Pe un lac îngheţat. Iar maşinile sunt două Audi RS6 Avant quattro, cu câte 560 CP fiecare. Punct.

CINE CÂŞTIGĂ?

Audi quattro® ice track challenge from skynamic.net on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.