Asta e sania pe care o foloseşte Moş Crăciun când e în întârziere. VIDEO

Ni s-a întâmplat tuturor. Dintr-un motiv sau altul, am întârziat la o întâlnire. Dar Moş Crăciun n-are voie să întârzie, aşa că s-ar putea să aibă nevoie de sania din videoclipul de mai jos.

Asta e sania pe care o foloseşte Moş Crăciun când e în întârziere. VIDEO Asta e sania pe care o foloseşte Moş Crăciun când e în întârziere. VIDEO

Moşul s-a obişnuit cu sania lui veche şi ponosită şi cu renii lui de încredere. Dar vine o vreme când ai nevoie de un pic de putere pământească. Altfel spus, un V8 (fiindcă toată lumea ştie că un V8 poate să rezolve orice problemă).

600 CP trimişi către două şenile de Arctic Cat ar trebui să facă lucrurile să meargă, nu?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.