Asta înseamnă să fii mai puternică decât soţul

Ricciardo putea să tacă şi el şi să fie bărbat

Asta înseamnă să fii mai puternică decât soţul Asta înseamnă să fii mai puternică decât soţul

Să mai spuneţi că suntem neam de combinatori, de nepotişti şi de orgolioşi pe spinarea nedreptăţii. Peste tot e la fel – auzim din toate părţile. Peste tot sunt combinaţii şi “zeii” de sus împart legea pe placul lor. E adevărat că în cazul unei societăţi private, nu prea ai ce să comentezi. Oricum ar fi organizată, în mâinile unui singur om sau în cele ale acţionarilor, atât timp cât îşi plăteşte taxele, poate să-şi facă mofturile. Hai să luăm un exemplu. FCSB. Se întâmplă fix ceea ce vrea patronul pentru că echipa asta mare a ajuns jucăria lui. Îţi place sau nu, nu te obligă nimeni să ţii cu echipa sau să plăteşti bilet.

Da, e trist că legea îţi permite să pui mâna pe simboluri naţionale şi să le umileşti, dar legea e aceeaşi care reglementează că nu te poţi amesteca în treburile interne ale unei administraţii private. Dincolo, la ei, pare la fel de trist şi urât. Am citit acum că Daniel Ricciardo ar fi fost incomodat de o tipă cu bust de F1, pe grila de start, la grand prix-ul Americii, anul trecut. El ar fi făcut scandal din acest motiv, iar soţia lui Greg Maffei (CEO Liberty Media care deţine drepturile F1) ar fi aflat şi s-ar fi ofuscat şi ea. Aşa că, Greg Maffei i-ar fi comandat mai departe lui Chase Carey, CEO F1, să rezolve cumva supărarea soţiei. Şi cum altfel să facă asta decât interzicând fetele de pe grila de start? Vedeţi cum se face şi la ei? Româneşte!

Sursă Reddit

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.