Aston Martin DBS - Sistem audio Bang & Olufsen

Aston Martin a introdus pe vârful său de gamă, DBS, un nou sistem audio marca Bang & Olufsen cu 13 difuzoare.

Aston Martin DBS - Sistem audio Bang & Olufsen Aston Martin DBS - Sistem audio Bang & Olufsen

Tweetere foarte interesanteSistemul audio intitulat BeoSound DBS a fost realizat exclusiv pentru vedeta mărcii britanici, fiind compus dintr-un DSP Bang & Olufsen şi 13 difuzoare, din care 5 tweetere, 5 boxe responsabile cu redarea frecvenţelor de gamă medie şi trei woofere.

Chiar dacă pentru mulţi dintre noi V12-le de 6.0 litri şi 517 CP ar reprezenta cea mai puternică experienţă audio, Aston Martin şi Bang & Olufsen promit că aceasta va putea fi egalată de noul sistem audio. Noi nu credem. Aston Martin, poţi să ne trimiţi maşina la un test pentru noi şi cititorii Promotor.ro pentru a putea verifica?

VEZI TOATE ANUNTURILE ASTON MARTIN.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.