Aston Martin One-77 - cerere mare

Nimeni nu l-a văzut încă în întregime, doar 77 vor fi fabricate şi un singur exemplar va costa aproape 1,5 milioane de euro. Dar asta nu îi opreşte pe cei potenţi financiar să nu spere la Aston Martin One-77. Coada măsoară deja 100 de doritori...

Aston Martin One-77 - cerere mare Aston Martin One-77 - cerere mare

La Salonul de la Paris Aston Martin ne-a arătat doar o părticică din proiectul One-77 prin decolteul husei care acoperea macheta expusă. Totuşi, cei care îşi doresc un model foarte exclusivist au format deja o coadă mai mare decât oferta noului supercar Aston Martin. Fiecare potenţial cumpărător va trebui să depună însă în contul constructorului aproape 250.000 de euro, din totalul de 1,5 milioane de euro la cât este cotată.

Singurele lucruri care se ştiu despre acest model este că va avea un V12 sub capotă de 7.3 litri, va dezvolta peste 700 de cai, va face suta în mai puţin de 3,5 secunde şi va atinge peste 320 km/h. Cifre mai mult decât grăitoare, dar oare justifică sumele plătite în alb pentru un model aflat încă în ceaţă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.