Aston Martin va readuce la viaţă Lagonda

Reprezentanţii Aston Martin au anunţat că vor readuce la viaţă marca proprie, Lagonda, printr-un concept ce va fi lansat anul viitor la Geneva.

Aston Martin va readuce la viaţă Lagonda Aston Martin va readuce la viaţă Lagonda

Aston Martin va marca cei 100 de ani pe care îi va împlini anul viitor prin revitalizarea mărcii Lagonda. Anunţul vine la scurt timp după ce britanicii şi-au anunţat planurile de a crea un supercar de peste 1 milion de euro. Conform unor surse din interiorul Aston Martin noul Aston Lagonda va atrage atenţia prin lux şi un caracter dinamic. Va avea ca rivali mărci precum Bentley şi Rolls Royce.

Conceptul care va reprezenta un nou început pentru marca Lagonda va fi lansat anul viitor la salonul auto de la Geneva. Conform Auto Express, CEO-ul Aston Martin, Ulrich Bez, crede că prin revitalizarea mărcii Lagonda Aston Martin va putea produce maşini cu un caracter diferit faţă de cel al maşinilor sport produse în prezent.

Lagonda a fost prima maşină cu patru uşi produsă de Aston Martin, însă nu şi ultma. După 20 de ani britanicii au lansat cel de-al doilea model cu patru uşi, Aston Martin Rapide. Oare viitorul concept va fi mai aristocrat decât un Rolls Royce?  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.