Atenţie la ouă!

Conform unor studii recent efectuate, scaunele încâlzite ar putea afecta procreerea la bărbaţi. Deci cei care prezintă aspiraţii paterne ar trebui să renunţe la această dotare de pe lista de opţionale.

Atenţie la ouă! Atenţie la ouă!

Se ştia că bărbaţii pot fi afectaţi de purtarea unei lenjerii prea strâmte sau de folosirea laptop-urilor, datorită creşterii temperaturii în zona inghinală, dar se pare că şi automobilele pot afecta calitatea spermei, conform unui studiu recent. Este vorba de cele dotate cu încălzire în scaune, acest element fiind unul contraindicat pentru cei care îşi doresc să devină tătici.

Conform studiului, în zona scrotului orice temperatură mai mare de 35,5 grade resimţită pe termen lung va afecta producerea spermei şi calitatea acesteia. De obicei, încălzirea în scaune ridică temperatura la 37,3 grade Celsius, în unele cazuri chiar 39, deci mult mai mult decât recomandările medicale.

Şi când te gândeşti că scaunele încălzite sunt o dotare opţională atât de râvnită iarna!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.