Audi a lansat un nou filmuleţ cu A 8-a „minune” a lumii

Audi continuă să ne tachineze cu un nou clip video...

Audi a lansat un nou filmuleţ cu A 8-a „minune” a lumii Audi a lansat un nou filmuleţ cu A 8-a „minune” a lumii

Audi continuă să ne tachineze cu un nou clip video pentru modelul 2018 a lui A8. Cele mai recente imagini ne arată foarte puţin din noul sedanul de lux, dar suficient cât vedem că va avea faruri unghiulare care sunt dotate cu cele mai recente tehnologii de iluminare. Farurile vor flanca o grila mai proeminentă, inspirată din conceptul Prologue.

În afară de imaginea de teaser, în clip mai putem vedea de ce este în stare sistemul Traffic Jam Pilot. Şoferul este blocat în trafic în timp ce fiul său se joacă cu nişte jucării Spiderman. Mulţumită sistemului care controlează acceleraţia, frânarea şi direcţia maşinii, conducătorul auto este liber să se întoarcă şi să se joace cu fiul său pentru câteva secunde.

Noul Audi A8 va fi prezentat la Barcelona pe 11 iulie, iar fanii vor putea vedea maşina în următorul film Spider-Man: Homecoming.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.