Audi A3 Cabriolet - O nouă motorizare de bază

Propulsorul de 1,6 litri şi doar 102 CP, mai slab decât cel de pe Dacia de exemplu, a fost montat de curând pe cabrioletul compact de la Audi ca motorizare de bază.

Audi A3 Cabriolet - O nouă motorizare de bază Audi A3 Cabriolet - O nouă motorizare de bază

Audi A3 se vrea a fi unul din modelele premium ale clasei compacte, însă cu toate acestea ajunge să fie pus în mişcare de motoare nedemne de imaginea pe care şi-o doreşte. Volkswagen s-a gândit că totuşi că ar face câţiva euro în plus dacă ar monta pe Audi A3 Cabriolet anticul motor de 1,6 litri benzină aspirat.

Cu doar 102 CP şi cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte, acesta accelerează maşina până la 100 de km/h în "doar" 12,5 secunde, viteza maximă fiind de 182 de km/h. 24.650 de euro este preţul de pornire în Germania.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.