Audi ocoleşte România. În ce ţară vecină va investi 20 milioane de euro

Producătorul auto german Audi va investi ...

Audi ocoleşte România. În ce ţară vecină va investi 20 milioane de euro Audi ocoleşte România. În ce ţară vecină va investi 20 milioane de euro

Producătorul auto german Audi va investi 6,2 miliarde de forinţi (20 milioane de euro) într-un centru de cercetare şi dezvoltare la baza sa din Gyor, nord-vestul Ungariei, a anunţat ministrul ungar al afacerilor externe şi comerţului Peter Szijjarto, potrivit Budapest Business Journal.

Un grant guvernamental acoperă aproximativ o cincime din investiţia respectivă. Acesta a remarcat faptul că producătorul german a investit 8 miliarde de euro în Ungaria, având în prezent 12.300 de angajaţi. Achim Heinfling, managing director al Audi Ungaria, a declarat că divizia locală a produs până acum 33 milioane de motoare şi 1,15 milioane de autovehicule. 

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.