Audi - planuri de viitor

Audi îşi ia angajamentul ca în zece ani să ofere maşini inofensive pentru mediul înconjurător, cu zero emisii de dioxid de carbon.

Audi - planuri de viitor Audi - planuri de viitor

Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, va oferi în zece ani automobile care nu vor emite dioxid de carbon, a declarat directorul general al companiei, Rupert Stadler.

Stadler consideră că maşinile cu motoare electrice reprezintă o bună oportunitate şi estimează că tehnologia bazată pe combustibil diesel şi baterii va domina piaţa în următorii cinci - zece ani.

Cei de la Audi sunt încrezători în forţele proprii şi susţin că deţin o capacitate de cercetare în domeniul bateriilor litiu-ion, mai puternice decât cele utilizate pe maşinile hibrid, mai mare decât cea a concurenţilor germani precum Mercedes sau BMW, potrivit lui Stadler.

Şi BMW face primii paşi în tărâmul ecologiei, anunţând că în acest an se va lua în considerare construirea unui automobil electric.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.