Audi Q7 Hybrid anulat din cauză crizei americane

Criza prin care trec Statele Unite ale Americii va influenţa negativ afacerile Audi de peste Ocean. Versiunea hibridă a lui Audi Q7 nu va mai fi oferită în SUA, datorită cursului slab al dolarului.

Audi Q7 Hybrid anulat din cauză crizei americane Audi Q7 Hybrid anulat din cauză crizei americane
Audi Q7 Hybrid ar fi trebuit să ajungă în reprezentanţele americane în cursul anului viitor, dar deprecierea dolarului în raport cu euro strică planurile germanilor şi face ca modelul să devină neprofitabil pentru piaţa americană. Confrom Automotive News, oficialii Audi sunt conştienţi că versiune hibridă, cu un preţ mai piperat, va deveni şi mai prohibitivă pentru americani pe fondul scăderii puterii de cumpărare a dolarului.

Audi va merge, astfel, doar pe motoarele diesel, ca alternativă pentru acel segment din piaţa americană ce preţuiesc economia de combustibil. Totuşi, sursele Audi nu exclud ca un număr limitat de modele hibrid să fi totuşi oferite pe piaţa americană, pentru cei dispuşi să plătească în plus.

Audi s-ar putea, însă, concentra asupra lui Q5, model ce se va lansa la Beijing şi ar putea ajunge peste Ocean tot în cursul anului viitor. Motorizarea hibridă ar putea figura în şi pentru acest model, dar la un preţ sensibil mai avantajos.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.