Audi R6 - zvonuri şi randări computerizate

Audi R8 se pare că a fost doar startul pentru o nouă lume sport purtând badge-ul Audi. După zvonurile legate de R3 şi R4, iată că acum au apărut primele randări cu un posibil Audi R6.

Audi R6 - zvonuri şi randări computerizate Audi R6 - zvonuri şi randări computerizate

Va fi noul Audi R6 un GT?Indicativul TT se pare că va fi înlocuit de R3. "R" va desemna o maşină sport, iar "3" faptul că preia platforma tehnică de la Audi A3, cum se întâmplă şi cu Audi TT.

Recent, cei de la Audi au lăsat să se înţeleagă faptul că va exista şi un Audi R4, deşi la un moment dat au negat acest lucru. Noul model ar urma să preia platforma tehnică a lui Porsche Cayman şi ar trebui să coste doar 50.000 euro.

Iată că acum apar zvonuri şi cu privire la existenţa unui Audi R6, dar încă nu se ştie dacă vorbim despre o maşină derivată din următoarea generaţie Audi A6 sau chiar de o versiune cu doar două uşi a coupe-ului cu 4 uşi Audi A7 - Audi R6 ar putea fi, în acest caz, un GT rival pentru Aston Martin V8 sau BMW Seria 6.

Criza economică exclude posibilitatea ca Audi R6 să fie un model dezvoltat în paralel cu un frate mai mic al lui Lamborghini Gallardo, ceea ce ar necesita cheltuieli suplimentare foarte mari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.