Audi R8 în film

Campania de promovare a lui Audi R8 continuă - în noul film "Iron Man", supereroul va conduce hypercarul nemţesc.

Audi R8 în film Audi R8 în film
Variety anunţă că Marvel Studios pregăteşte un film bazat pe benzile desenate cu supereroul Iron Man, rolul principal urmând a fi jucat de Robert Downey Jr. În film, personajul va conduce un Audi R8, atunci când nu îşi face "meseria", îmbrăcat în costumul special.

De fapt, parteneriatul dintre marca germană şi producătorii filmului nu se opreşte aici, din distribuţia pe patru roţi urmând a face parte şi alte modele cu sigla celor patru cercuri: A6, Q7 şi recent lansatul coupe S5. În plus, Audi va mai investi câteva milioane de dolari în promovarea filmului la scară mondială.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.