Audi R8 - reclamă cu Ironman

Se pare că nu doar 2007 a fost un an dominat de imaginea lui Audi R8. În America, supercarul german va beneficia de un nou "duş" de imagine, datorită parteneriatului cu Ironman, un alt erou de benzi desenate cunoscut peste ocean.

ZvonurileAudi R8 va fi maşina lui Ironman în noua ecranizare după celebrele benzi desenate a readus supercarul nemţesc în atenţia publicului, deşi Audi R8 este o prezenţă des întâlnită în showbiz: premiul Playboy, şedinţa foto exclusivistă a lui Karl Lagerfeld, reclamă în cadrul Superbowl sau apariţia alături de supermodelul Claudia Neghină.

Inedit la noul clip video este că Audi se va folosi de Ironman într-un film propriu, dedicat maşinii şi având motto-ul "One Man, One Machine, One Mission". Să ne mai mire că la New York 2008 Audi R8 a mai câştigat două premii în competiţia mondială "Car of the Year 2008"?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.