Audi reduce motoarele în Ungaria

40 de oameni vor fi daţi afară de la fabrica Audi din Ungaria, ca urmare directă a crizei internaţionale.

Audi reduce motoarele în Ungaria Audi reduce motoarele în Ungaria

Pe măsură ce vânzările de automobile noi scad, tot mai mulţi producători apelează la metode inevitabile de reducere a costurilor. De altfel, astfel de ştiri veţi mai vedea în următoarele sâptămâni. În cazul producătorului prenium german, 40 de muncitori vor fi nevoiţi să-şi găsească un nou loc de muncă.

Fabrica de la Gyor se ocupă de asamblarea modelelor TT şi A3 Cabriolet şi este un furnizor important de motoare pentru tot grupul Volkswagen. În ciuda crizei financiare, se aşteaptă ca anul acesta să fie depăşit un nou record de producţie, cu 1,9 milioane de motoare asamblate şi 60.000 de noi maşini produse în ţara vecină.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.