Audi şi Porsche extind reţeaua de vânzări

Producătorii germani Audi şi Porsche vor să-şi extindă reţeaua de dealeri în statele emergente, pentru a profita de creşterile înregistrate de aceste pieţe şi pentru a-şi micşora distanţa faţă de competitori, transmite Reuters.

Audi şi Porsche extind reţeaua de vânzări Audi şi Porsche extind reţeaua de vânzări
Directorul de vânzări al Audi, Ralph Weyler, a afirmat că numărul de showroom-uri la nivel mondial va creşte de la 2.700 de unităţi în prezent, la 3.000 până în 2011. Astfel, Audi, divizia de lux a grupului Volkswagen, va avea acelaşi număr de showroom-uri ca şi concurentul BMW, care nu vizează dezvoltarea unei reţele de distribuţie peste nivelul de 3.000 de puncte de vânzare.

Totodată, Porsche vrea să dezvolte reţeaua de distribuţie şi în zonele unde producătorul de automobile nu este prezent, prin deschiderea de noi showroom-uri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.