Audi V10, ceva pe roşu 100% cu extracai [GALERIE FOTO]

Tunerul ABT are un Audi R8 V10 extrem

Audi V10, ceva pe roşu 100% cu extracai [GALERIE FOTO] Audi V10, ceva pe roşu 100% cu extracai [GALERIE FOTO]

Audi este un preferat de-al ABT-ului. Iar ABT adoră R8-ul, cel mai spectaculos Audi. V10-le Plus.

Azi vorbim despre un tuning industrial, racing şi foarte roşu. ABT a lucrat la toată caroseria, 360 de garde. Spoiler-ele, gurile de aer, fustiţa de la subsolul spoiler-ului faţă, pragurile, carcasele oginzilor, toate au carbon în schemă. Pe traseul dynamic, ABT a pus nişte arcuri cu stabilizatoare sport care coboară uşor de tot maşina în configuraţia asta şi fac mai uşor controlul maşinii. Tuner-ul german care lucrează pe Audi, Volkswagen, Seat şi Skoda a pus şi altă evacuare din inox cu o circulaţie mai bună a gazelor de eşapament. În contextual unei degrevări totale de 60 de kg, puterea de 20 de cai în plus trebuie să se simtă. Sunt 630 de cai acum pe descendentul lui Lamborghini, R8 V10 Plus.

Pentru roti poţi allege 19 sau 20 de inci dimensiune. ABT “s-a luat” ;I de interiorul lui Audi R8. Ai piele, carbon, iluminare special la deschiderea uşii şi covoraşe cu logo-ul tuner-ului ca să vadă tot pasagerul că nu e orice R8, ci unul preparat. 

AUDI R8 ABT V10 PLUS (GALERIE FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.