Audi va asambla maşini în România

Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comerţ şi Turism a declarat luni agenţiei MEDIAFAX că alături de Mercedes şi de Mitsubishi, şi Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, vrea să producă autovehicule în România.

Audi va asambla maşini în România Audi va asambla maşini în România

"Alături de Mercedes şi de Mitsubishi, şi Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, vrea să producă autovehicule în România. Fiecare dintre ele studiază în prezent mai multe locaţii şi încearcă să găsească un teren potrivit. Cei de la Mercedes găsiseră la Oradea, unde totul părea în regulă. Până la urmă au constatat că pânza freatică de acolo este foarte subţire şi asta i-ar fi împiedicat să-şi înceapă activitatea de producţie. Din câte ştiu, se pare că s-au orientat către Timişoara", spune Silaghi.

El a adăugat că şi Audi este interesată de producţia de autovehicule în România. "Audi este abia la faza de început şi nu vă pot da detalii despre locaţiile către care s-ar putea îndrepta. În schimb, ştiu că cei de la Mitsubishi caută intens un teren potrivit în România, pentru a începe producţia auto", a mai spus Silaghi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.