Auto Europa 2011 este Alfa Romeo Giulietta

Asociaţia ziariştilor italieni din presa auto a hotărat ca, în acest an, titlul de Auto Europa 2011 să revină modelului Alfa Romeo Giulietta.

Auto Europa 2011 este Alfa Romeo Giulietta Auto Europa 2011 este Alfa Romeo Giulietta

Cu 349 de voturi, Alfa Romeo Giulietta a devenit astfel cea mai bună maşină produsă în cel puţin 10 000 de unităţi, în spaţiul celor 27 de ţări din UE, între 1 septembrie şi 31 august 2010.Categoriile de vot în care Alfa Romeo şi-a depăşit competitorii au fost "design şi aerodinamică", "performanţe, consum şi emisii" precum şi "tehnologie, siguranţă şi inovaţie".

În acelaşi timp însă, Giulietta este modelul care nu numai că poartă un nume istoric dar şi aduce în actualitate, prin toate mijloacele moderne, caracteristicile ce definesc marca Alfa Romeo şi care au propulsat-o în elita auto europeană internaţională.

Cu un design compact, noi scheme tehnice pentru suspensii şi o direcţie activă cu dublu pinion, cu o agilitate uşor de remarcat şi o ţinută de drum ce onorează tradiţia mărcii, Alfa Romeo Giulietta este modelul cu care Grupul Italian va relansa marca pe piaţa auto nord americană, în timp ce în Europa numărul de comenzi depăşeşte 30.000 de unităţi.

În România, Alfa Romeo Giulietta va fi lansată în luna noimebrie a acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.