Avamprenieră - Audi, BMW, VW

Salonul nipon îşi va deschide porţile saptămâna viitoare, unde Audi, BMW şi Volkswagen vor prezenta, fiecare, noi idei în materie de concepte.

Avamprenieră - Audi, BMW, VW Avamprenieră - Audi, BMW, VW
Audi va lansa în premieră mondială conceptul A1, promotor.ro prezentându-vă o schiţă "suflată" de pe masa proiectanţilor, de către cei de la carmagazine.co.uk. Schiţele viitorului mini hot-hach Audi A1 ne fac o idee asupra liniei şi dimensiunilor pe care le va avea maşina de serie, a cărei lansare este programată pentru 2009.

BMW va aduce la Tokyo un concept care derivă din seria 1. Zvonurile spun că ar fi vorba de un SUV de dimensiuni mici, denumit X1. Va trebui să avem răbdare până la deschiderea salonului pentru a fi siguri despre ce este vorba pentru că oficiali BMW nu au făcut nici o declaraţie cu privire la acest concept.

Volkswagen va prezenta, la salon, versiunea cu cinci uşi a concepului UP!. Versiunea, care va fi lansată la Tokyo, are la bază conceptul VW UP! în trei uşi, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.