Aviz scuteriştilor care se cred Valentino Rossi - vezi accidentul următor

De multe ori vedem scuterişti care merg nu doar cu viteză, ci şi riscant, parcă fără a realiza că diferenţele între scutere şi motociclete sunt foarte mari. În cazul de faţă, vedeţi ce s-a întâmplat!

Ce mai poţi face dacă un scuterist în viteză pierde controlul "bolidului" său în curbă şi cade chiar în faţa ta? Dacă ai suficient de multă prezenţă de spirit şi reflexe bune, ai putea reuşi să eviţi un accident grav, la fel cum s-a întâmplat cu şoferii de faţă. Nu ştim ce-a păţit scuteristul, dar măcar suntem siguri că a rămas în viaţă. Urmăriţi filmarea:

Un scuterist se crede Valentino Rossi si... o musca! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.