Bătaie cu ouă între Audi RS6 Avant şi un gimnast. VIDEO

Nu ştim ce s-a întâmplat sămptămâna acesta, dar se pare că a fost una a duelurilor om-maşină. Iar ultimul capitol este oferit de cei de la Audi, care au aruncat într-o luptă cu ouă un RS6 Avant şi un fost gimnast britanic.

Bătaie cu ouă între Audi RS6 Avant şi un gimnast. VIDEO Bătaie cu ouă între Audi RS6 Avant şi un gimnast. VIDEO

La început a fost dansul pe serpentine dintre un longboarder şi un Mercedes-Benz A45 AMG. Apoi lupta s-a mutat parţial în aer, în întrecerea dintre un Nissan 370Z Nismo şi un săritor de la punct fix. Acum, totul se încheie cu o bătaie cu ouă, între Damien Walters, fost gimnast specializat în acrobatică şi trambulină şi un Audi RS6 Avant de 560 CP condus de pilotul Ben Collins, un fost Stig de la TopGear.

Muniţia este reprezentată de ouă de găină umplute cu vopsea, iar pentru fiecare proiectil care îşi loveşte ţinta un concurent primeşte 500 de puncte. Nu vă spunem cine învinge, pentru că videoclipul de mai jos este prea spectaculos ca să fie ratat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.