Bătălia greilor: Porsche 911 GT2 RS vs. Mercedes-Benz SLS AMG Black. VIDEO

Două reţete diferite, două maşini diferite. Britanicii de la EVO aruncă în ring un Mercedes-Benz SLS AMG Black Series şi un Porsche 911 GT2 RS. Care câştigă, afli în videoclipul de mai jos.

Bătălia greilor: Porsche 911 GT2 RS vs. Mercedes-Benz SLS AMG Black. VIDEO Bătălia greilor: Porsche 911 GT2 RS vs. Mercedes-Benz SLS AMG Black. VIDEO

Englezii de la EVO au o slăbiciune pentru maşinile rapide (şi sinceri să fim, şi noi...). Aşa că au pus faţă în faţă un Mercedes-Benz SLS AMG Black Series cu un Porsche 911 GT2 RS. Adică două maşini cu reţete oarecum diferite, dar care reuşesc să impresioneze în egală măsură.

În colţul alb, SLS AMG vine cu un V8 amplasat în faţă, tracţiune pe spate şi o transmisie automată. În colţul negru, GT2 RS vine cu un propulsor boxer cu şase cilindri amplasat în spate, tracţiune pe spate şi o transmisie manuală.

Rezultatul comparativului, în clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.