Batman - accident mortal!

În cursul filmărilor pentru noul film "Batman: The Dark Knight", unul dintre membrii echipei de filmare a suferit un accident fatal cu maşina în care se afla.

Batman - accident mortal! Batman - accident mortal!
Accidentul, care este deja investigat de poliţie, s-a produs ca urmare a coliziunii vehiculului de filmare cu un copac, una dintre ipoteze fiind pierderea controlului maşinii urmărite, Batmobil - deşi încă acest scenariu nu a fost confirmat oficial. Warner Bros Pictures şi întreaga echipă de filmare şi distribuţie se arată profund îndureraţi de această tragedie, care pare să fie un tribut adus titlului simbru al celui mai nou film Batman. Din distribuţia acestuia fac parte Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine şi Gary Oldman, urmând a debuta pe ecranele cinematografelor din vara lui 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.