Batmobilul ecologic by Gordon Murray

Celebrul designer auto Gordon Murray a făcut publică viziunea sa despre celebrul Batmobile, materializată sub forma unui concept spectaculos.

Cuvântul de ordine pentru acest concept inspirat din Formula 1 este fibra de carbon. Întreaga caroserie este construită din fibră de carbon. Maşina concept îşi va face debutul cu ocazia lansării noului film din seria Batman şi anume, Batman Live.

Evident, maşina este echipată cu sisteme de bruiaj, tunuri laser şi alte gadgeturi utile unui super erou. Creatorul acestei maşini concept încă nu s-a hotărât asupra sistemului de propulsie, sau mai bine zis dacă maşina va fi echipată cu pilă de combustie cu hidrogen sau baterii lithium-ion. Până la premiera filmului Batman Live (19 iulie), Murray are suficient timp să se hotărască asupra acestui aspect.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.