Bază de teste BMW

Undeva în est-ul Germaniei, într-o fostă bază sovietică, există un "poligon" special de antrenament pentru şoferii maşinilor blindate BMW.

Prima maşină securizată de la BMW a fost un BMW X5. Maşina a fost denumită BMW X5 Secutity şi oferea protecţie împotriva atacurilor armate, rezistând gloanţelor de la calibrul 44 şi 357 Magnum, până la Luger de 9 mm. Acest BMW X5 are un nivel de siguranţă VR4, ce reprezintă, după standardele europene, un nivel înalt de protecţie. În 2009 maşina primeşte un upgrade, Security Plus, fiind capabilă să reziste unui atac cu arme AK-47.

Cel mai nou model intrat în gama de securitate este noul BMW Seria 7 F01/F02. Cele două modele BMW 760Li High Security şi BMW 750Li High Security sunt primele modele din lume ce au primit certificarea BRV 2009, şi ambele vehicule îndeplinesc cerinţele noului nivel de protecţie balistică VR7.

Cursul BMW High Security pune aceste maşini la dispoziţia celor care vor sa devină şoferi profesionişti sau gărzi de corp. Vezi mai jos în ce constă cursurile BMW High Security!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.