Bentley Bentayga, un SUV. Şi 300 km/h [VIDEO]

Bentayga îşi face, treptat, intrarea în public. Avem şi primul clip teaser.

Bentley Bentayga, un SUV. Şi 300 km/h [VIDEO] Bentley Bentayga, un SUV. Şi 300 km/h [VIDEO]

Mult-aşteptatul şi mult-discutatul super-SUV de la Bentley va debuta public anul viitor, însă britanicii că ar fi o idee bună să ni-l prezinte puţin-câte-puţin, pentru a putea face faţă şocului mai uşor.

În clipul teaser de mai jos vei avea ocazia să-i vezi interiorul, cu vitezometrul gradat până la 300 km/h (deci nu va prinde chiar 320 km/h, cum au anunţat iniţial directorii companiei) şi cu un display între cadrane pe care poţi vedea ca ziua ce se întâmplă noaptea, prin intermediul tehnologiei infraroşu.

Iar selectorul pentru alegerea modului în care se comportă maşina este tactil şi are în centru butonul de start. Care este, de asemenea, tactil.

Unul dintre ultimele cadre - cel cu degeţelul - ne-a dus cu gândul la un Bentley Bentayga care să-şi recunoască proprietarul prin intermediul unui scaner plasat pe butonul de start. Apoi ne-am dat seama că s-ar putea să fie o idee proastă. Sau...?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.