”Bestia” Land Rover 6x6 care ”mănâncă pe pâine” cele mai tari SUV-uri. GALERIE FOTO

După ce am văzut prototipul Dustruck (adică Duster-ul cu 6 roţi) şi TOP 6: cele mai ciudate maşini cu 6 roţi din lume, am mai găsit încă un model

”Bestia” Land Rover 6x6 care ”mănâncă pe pâine” cele mai tari SUV-uri. GALERIE FOTO ”Bestia” Land Rover 6x6 care ”mănâncă pe pâine” cele mai tari SUV-uri. GALERIE FOTO

 


După ce am văzut prototipul Dustruck (adică Duster-ul cu 6 roţi) şi TOP 6: cele mai ciudate maşini cu 6 roţi din lume, am mai găsit încă un model din această categorie spre care merită să ne îndreptăm atenţia: LAND ROVER DEFENDER 6X6.

Dacă SUV-urile ni se pare nişte maşini sigure, putem spune că acest Land Rover le bate la fundul gol, ca să folosim o expresie din popor. 

Această ”bestie” pe şase roţi a fost construită de firma britanică Kahn Design, care a intrat în ring alături de rivali precum Brabus, cu o versiune alungită a lui Land Rover Defender pe care l-a numit Flying Huntsman. 

Flying Huntsman are un motor pe benzină de 6200 cm3, şi o cutie automată ce transmite către toate cele şase roţi cei 500 de cai putere. La exterior a fost vopsită cu o superbă culoare Volcanic Rock Satin. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.