Black Mamba - un triciclu electric de 810 CP - GALERIE FOTO

Valene Motors, un constructor necunoscut din Malta, şi-a dezvăluit planurile de a lansa...

Black Mamba - un triciclu electric de 810 CP - GALERIE FOTO Black Mamba - un triciclu electric de 810 CP - GALERIE FOTO

 


Valene Motors, un constructor necunoscut din Malta, şi-a dezvăluit planurile de a lansa un triciclu electric care va produce nu mai puţin de 810 de CP, scrie Carscoops.com. Acesta va purta numele Black Mamba (Mamba Neagră este unul dintre cei mai periculoşi şerpi de pe planetă). 

Ca şi în cazul modelului Morgan 3-Wheeler şi Polaris Slingshot, Mamba Neagră a fost conceput ca un vehicul cu două roţi în faţă şi o singură roată în partea din spate. Un mic motor electric plasat la butucul roţii din spate va oferi puterea pentru modelul entry-level. Modelele vor avea baterii de 15 kWh, 30 de kWh şi 50 de kWh, acestea oferind de la 180 de km până la 500 de km.

Compania susţine că Mamba Neagră va fi dotat cu un şasiu din oţel şi o să fie completat cu panouri de caroserie din compozite uşoare. Deşi nu s-a menţionat nimic despre greutatea pe care o va avea, Valene spune că varianta de bază cu 107 CP va ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,2 secunde. În acest caz ne aşteptăm ca versiunea de 810 CP cu care se laudă maltezii să aibă un sprint colosal.

Detalii despre această companie sunt greu de gasit, inclusiv despre modul în care intenţionează să finanţeze un proiect atât de ambiţios, aşa că deocamdată suntem destul de sceptici în privinţa lui. Dar, în cazul în care Mamba Neagră vede lumina zilei intrând în faza de protecţie, acest triciclu va fi o surpiza foarte plăcută.

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.