Black Mamba – un triciclu electric de 810 CP – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 01 aug. 2016 Știri auto

 


Valene Motors, un constructor necunoscut din Malta, şi-a dezvăluit planurile de a lansa un triciclu electric care va produce nu mai puţin de 810 de CP, scrie Carscoops.com. Acesta va purta numele Black Mamba (Mamba Neagră este unul dintre cei mai periculoşi şerpi de pe planetă). 

Ca şi în cazul modelului Morgan 3-Wheeler şi Polaris Slingshot, Mamba Neagră a fost conceput ca un vehicul cu două roţi în faţă şi o singură roată în partea din spate. Un mic motor electric plasat la butucul roţii din spate va oferi puterea pentru modelul entry-level. Modelele vor avea baterii de 15 kWh, 30 de kWh şi 50 de kWh, acestea oferind de la 180 de km până la 500 de km.

Compania susţine că Mamba Neagră va fi dotat cu un şasiu din oţel şi o să fie completat cu panouri de caroserie din compozite uşoare. Deşi nu s-a menţionat nimic despre greutatea pe care o va avea, Valene spune că varianta de bază cu 107 CP va ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,2 secunde. În acest caz ne aşteptăm ca versiunea de 810 CP cu care se laudă maltezii să aibă un sprint colosal.

Detalii despre această companie sunt greu de gasit, inclusiv despre modul în care intenţionează să finanţeze un proiect atât de ambiţios, aşa că deocamdată suntem destul de sceptici în privinţa lui. Dar, în cazul în care Mamba Neagră vede lumina zilei intrând în faza de protecţie, acest triciclu va fi o surpiza foarte plăcută.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide