BMW 135i vs BMW M3

Dacă aţi paria că BMW 135i nu are nicio şansă în faţa lui BMW M3, mai bine păstraţi-vă banii şi urmăriţi acest clip în care cele două modele, plus alte două sportive nipone, participă la un duel în linie dreaptă şi un slalom printre jaloane.

BMW !35i ar putea candida cu succes la statutul de model M, dar cum istoria interzice acest lucru, coupeul se laudă doar cu performanţe excepţionale fără titulatura specială. În schimb 135i se dovedeşte la fel de capabil, ba chiar mai mult decât atât, într-o cursă organizată de cei de la Best Motoring împotriva lui BMW M3. În duelul fratricid se "infilitrează" şi două japoneze Nissan 350Z şi Honda S2000.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.